Over ons

Technisch, Bouw & Project Experts

Over

Wij zien Mogelijkheden voor Kandidaten & Bedrijven

Men Of Steel is een uitzendbureau die continue opzoek is naar technisch personeel met passie voor hun vak. Door kennis en ervaring in de branche weten wij de juiste vakman voor de best passende organisatie te vinden.

 

Uitgebreid Netwerk opgebouwd in meer dan
14 jaar

14

Hallo!

Mijn naam is Boris Hrasovec en ik ben al sinds 2003 actief binnen de petrochemie en scheepsbouw. Zelf heb ik ruim 10 jaar op de werkvloer gestaan en daarnaast nog  4 jaar gewerkt als werkvoorbereider/lasinspecteur. Door mijn ruime ervaring in deze branche focus ik mij nu zelf op het uitzenden van technisch personeel.

Aarzel niet bij vragen of voor een kennismakingsgesprek contact met mij op te nemen!

Boris Hrasovec
Recruiter & Eigenaar