Ik zoek personeel

Vindt Vakmensen

Personeel

Laat ons uw personeel vinden!

Simpel als 1, 2, 3

Zoekt u tijdelijk of structureel personeel: Men of steel biedt gemak, kennis van de branche, minder werkgeversrisico’s en hr-oplossingen. En niet te vergeten: de juiste vakman voor uw vacatures.

1

Plaats een Vacature

Bij Men of Steel staat persoonlijk contact centraal en wordt er de tijd genomen om een kandidaat en uw bedrijf te leren kennen.

2

Selectie Kandidaten

voeren we een uitvoerig gesprek met een kandidaat om van tevoren te bepalen of er een grote kans is op een goede fit.

3

Huur een Vakman in!

U krijgt als opdrachtgever een vast contactpersoon tijdens het gehele proces.

1.2.3.

Waarom Wij

Persoonlijkheid Centraal

We bezoeken u altijd op locatie om de cultuur van uw bedrijf te leren kennen en uw wensen te achterhalen. Dit leidt uiteindelijk tot een betere fit, meer succesvolle plaatsingen en een duurzame relatie. 

Korte Lijnen

Bij Men of Steel werken wij uitsluitend met korte lijnen, zo heeft u als opdrachtgever altijd één contactpersoon en worden zaken snel geregeld en afgehandeld!

Kennis van de Branche

Met inmiddels meer dan 14 jaar werkervaring in de bouw, project & techniek branche weten wij precies waar u naar opzoek bent. Het zoeken naar geschikt en gemotiveerd personeel scheelt u bij ons veel tijd.

Payroll & Certificeringen

Wij als uitzendbureau hebben diverse certificeringen zoals VCU, het SNA-keurmerk/NEN 4400-1 en zijn lid van de CAO brancheorganisaties NBBU en ABU.
Jaarlijks worden de certificeringen opnieuw getoetst door instanties die daar voor bevoegd zijn. Op deze manier worden de certificaten bijgehouden en verlengd.